SERVICII FOTO

Oferim servicii foto profesionale de eveniment - orice tip de eveniment - si studio.

Fotografie de nunta

Alegerea fotografului pentru nunta dumneavoastra este foarte importanta daca doriti sa aveti un album de nunta cu fotografii reusite si memorabile. Fotografia de nunta este speciala, iar fotograful din echipa trebuie sa aiba multa experienta, sa surprinda gesturile, emotiile, momentele speciale si, de ce nu, instantaneele haioase.

Fotografia de nunta inseamna ore de munca, pregatiri cu mirii, deplasarea peste tot unde este nevoie. Inseamna atentie pe durata zilei si noptii respective, pentru a nu pierde pretioasele momente ce merita pastrate, inseamna implicare in organizarea sedintelor foto. Sa nu uitam echipamentele profesionale, consumabilele... Fotografiile vor fi apoi selectate si editate pentru a realiza albumul dumneavoastra de nunta.

In general realizam albume pe marimile 30x30 cm (30x60 cm deschis) si 15x20 cm (15x40 cm deschis), insa sunt posibile si marimi personalizate.


Albumele personalizate reprezinta cea mai moderna si eleganta modalitate de prezentare a fotografiilor de nunta, botez, aniversari, evenimente speciale.

Va stam la dispozitie cu orice detalii despre nunta, despre locuri deosebite unde pot fi facute sedinte foto sau orice alte informatii.

Fotografie de botez

 

Sedinte foto in studio sau acasa la dumneavoastra cu bebelusul si parintii, fotografii la biserica, cu ceremonia, portrete si fotografii de grup, petrecerea si fotografiile de a doua zi cu prima baita facuta bebelusului de catre nasi.

Pentru o oferta concreta va rugam sa ne transmiteti cat mai multe detalii legate de eveniment, iar noi vom transpune dorintele dumneavoastra in cel mai reusit album.

Echipamente foto:

- Canon 5D Mark II
- Canon 40D
- Flash-uri Elichrom 500W ...

Oferim reduceri promotionale: Pachete foto-video nunta la preturi mici!


» vezi galeria foto


CONTACT

Telefon: 0741 264 829 | 0784 222 677
e-mail: farama.daniel@yahoo.com

© DBD studio